Hvad er Karmarkhus?

Karmarkhus er Sct. Clemens gruppes weekendhytte. Hytten ligger dejligt placeret på en 5 hektar grund som primært består af skov.

Vi lejer ud til de fleste formål, pånær diverse fester som kan gå lidt vildt for sig. Hytten egner sig især rigtigt godt til weekend arrangementer, børnehaver, fritidsordningen, spejderturen osv.

Indendørs faciliteter

Hytten rummer plads til cirka 30 overnattende og har ligeledes service osv. til dette.

Når der trædes ind af døren kommer man ind i entreen, hvorfra der er adgang til loftet som benyttes til overnatning. På stueplan er et stort rum som er opdelt i spiseområde samt sofa arrangement. Her er en stor pejs samt et ekstra mindre rum med 4 overnatningspladser som normalt benyttes til ledere/voksne. 

Desuden rummer hytten over 2 Toilettet samt bad, samt et køkken med hvad der normalt bruges, inklusiv opvaskemaskine, kaffemaskine osv.

Lejes hytten er det inklusiv brænde i fornuftige mængder 

Hytten råder desuden over en internetforbindelse (Hastigheden er som den typisk er langt ude på landet)

Udendørs faciliteter

Det er de udendørs arealer som virkeligt gør hytten til et skønt sted.

Udenfor hytten er en overdækket terasse med bord-bænkesæt. Herfra er der udsigt udover den øvrige grund. Foran hytten står flagstangen.

Går man ned af grunden finder med bålpladsen samt den nybyggede raftegård med et hyggeligt rum med langbord. Her er en del rafter!

I bunden af grunden kan man bevæge sig længere op i skoven ved at krydse den lille bæk. Afhængigt af årstiden skal man dog være opmærksom på at stien kan være lettere ufremkommelig. 

En total liste over faciliteter kan ses hos Hyttefortegnelsen