Køb dette ved evenvtur sport og få 10% rebat, med rebat koden KFUM10.

Den velkendte grønne KFUM-Spejder uniform, med masser af rummelige lommer.
Uniformen er fremstillet i et slidstærkt materiale, som er behageligt at have på i længere tid af gangen.

Lun fleecetrøje der passer til KFUM-Spejdernes uniform.’ Fleecen kan bruges som trøje, med eller uden uniform. Bruges den i uniformen, skal den vendes på vrangen, og lynes ind i uniformen.

KFUM-Spejdernes officielle tørklæde i bordeaux.

Husk at fuldende din uniform med denne KFUM tørklæde – tørklædet er trods alt lige så vigtigt som uniformen.

Bruges af alle KFUM-Spejderne.

Sangbogen fra 2017 er udarbejdet ud fra et ønske om at sikre en fortsat stærk sangkultur i grupperne til andagt, ved lejrbålet, på kurset eller der, hvor du lige sætter dig og synger en fællessang sammen med dine spejdervenner.

Spejderliv Mini – Vær beredt er en lomme-version af den større ’Spejderliv’ og tiltænkt junior- og tropspejdere. Modsat ’Spejderliv’ er ’Spejderliv Mini – Vær Beredt’ nem at tage med på tur. Den kan være i lommen på din uniform, så du altid har de vigtigste spejderfærdigheder og teknikker med dig. i bogen finder du alt lige fra pakkeliste og morsekoder til måleangivelser, vejledning til knob, sikkerhedsregler til søs og førstehjælp.

Dolken har 12 cm knivblad i rustfri stål, træhåndtag og skede med sikring. Desuden kommer denne model med merlespir, så du er godt rustet til arbejdet med tovværk.

Dette lækre bælte af ægte læder er 3,5 cm bredt, og det fås i flere længder. Spændet af helstøbt metal er forsynet med KFUM-spejdernes logo og motto. De anvendte materialer er af virkelig høj kvalitet og gør bæltet nærmest uopslideligt, så det evt. kan bruges af flere generationer, når spejderlivet går i arv.

Glem ikke at købe dette udstyr

  • Notesblok
  • Blyant
  • Lommelygte/pandelampe
  • Vandresko
  • Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Rygsæk