Troppen er for alle fra 7. klasse til og med 18 år

Hos troppen arbejdes der ligesom ved juniorerne i “patruljer” Hos troppen ligger meget af arbejdet hos Patruljeleder og Patruljeassistent, som står for en række at spejdermøderne og som tager ansvaret for at opgaver bliver løst. Det er typisk de ældste eller mest erfarne af børnene som har disse roller. Dette lærer dem at tage ansvar, både i forhold til at få en opgave løst men ligeledes for hinanden.

Hos troppen bliver det hele lidt større og lidt vildere. Der er flere konkurrencer man kan deltage i, og fra man bliver 13 år er der forskellige kurser samt evens man kan deltage i, således man udvikler venskaber på tværs af landet.

Som ekstra info kan det siges at patruljer fra Sct. Clemens gruppes trop mange gange de sidste 10 år har vundet distriktsmesterskaber samt fået både 2 1. samt en 2. plads i DM i spejder, som er en konkurrence i blandt samtlige spejderpatruljer i DK.

Hos troppen er der hver år en række aktiviteter. Som minimum en weekendtur for enheden, en gruppetur, en konkurrence på tværs af spejderkorps, distriksmesterskaber, en nathike i Januar samt en sommerlejr på en uge.

 

Spejderne Troppen

Der er Tropsmøde hver Tirsdag fra kl. 18.45 – 20.45, så kig endeligt forbi.

Vil du vide mere skal du kontakte en Enhedsleder.

Nadia Troppen

Enhedsleder : Nadja

Mobil : 26356364

Oliver Troppen

Enhedsleder : Oliver

Kenneth Troppen

Tropsleder : Kenneth

Kristian Troppen

Tropsleder : Kristian

Kristjan-e1717668509840 Troppen

Tropsleder : Kristjan

Mathias Troppen

Tropsleder : Mathias

Patrick Troppen

Tropsleder : Patrick